Seamy License (+ The Bone Pen) EP-Release

15 februari 2020 20:00 - 23:00 De Koperen Leeuw, Tieltsesteenweg 30, 9900 Eeklo

★★ SEAMY LICENSE
Seamy License is een jonge band uit het Meetjesland die reeds in de eerste 8 maanden van haar bestaan (april 2018) de publieksprijs en een plek in de finale van de Zeeuwse rockrally Steenworp wist te verzilveren. Hierdoor kon de band in de maanden die volgden veel ervaring gaan opdoen, zowel in eigen land als bij de noorderburen. Tegelijkertijd bouwden ze een volledig eigen repertoire uit, waarbij ze vooral de mosterd haalden bij The Beatles uit 1967 bij het exploreren van de gevreesde genregrenzen.

Ze serveren met een eclectische cocktail van retropop, art rock en psychedelica de ideale tunes voor tijdens het skinnydippen in de Boerekreek. Het zegt niet heel veel, maar daarmee ook alles: Seamy License laat zich niet in een hokje duwen en met die ingesteldheid katapulteren ze het publiek rechtstreeks naar een tijd waarin alles mogelijk was en waarin stijlbreuken de stijl waren.

Voor iedereen die houdt van de songs en de sounds van de zestiger en zeventiger jaren en dit graag eens in een hedendaags jasje wil zien, wees erbij!